Sport

HUMANITARNI TURNIR Na igralištu Muškog đačkog doma zaigrao se nogomet za Ivanu Štajduhar

humanitarni turnir za ivanu djacki dom 7

Humanitarni nogometni turnir za našu sugrađanku Ivanu Štajduhar održao se ove subote na igralištu Muškog đačkog doma u Gružu, iznad bivše zgrade Prometne policije, a na njemu su snage odmjerile 32 ekipe. Cilj turnira bio je prikupiti novčana sredstva kako bi se Ivani omogućilo daljnje liječenje. Kotizacija po igraču iznosila je 100 kuna, a igralo se po sustavu 3 na 3. Svaka utakmica trajala je osam minuta. Sve kotizacije koju su igrači uplatili kao i novac od prodaje hrane i pića ide za Ivanino liječenje. Prave sportske atmosfere, druženja i odaziva na ovu humanitarnu nakanu nije nedostajalo, a igrače su ‘budnim okom’ bodrili i navijači.

Podsjetimo, Ivana je majka jednog prekrasnoga dječaka Điva koji za koji dan slavi prvi rođendan! Mama Ivana se bori već četiri mjeseca u Zagrebu u nadi da će prvi sinov rođendan proslaviti s njim i obitelji u Župi, a ne u bolnici. Nažalost dijagnoza je teška. Radi se o sarkomu koji je već napravio dar-mar u tijelu. Trenutno je Ivana u bolnici u Dubrovniku i sprema se na ponovnu operaciju u Zagrebu te novu kemoterapiju.

Svi oni koji žele pomoći, a nisu bili u mogućnosti igrati mogu to napraviti i uplatom na račun kod RBA banke! Broj računa: HR1424840083225952377, model: HR99, opis plaćanja: donacija za Ivanu.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Hvala još jednom što nas činite ponosnima

Dulist

Ministarstvo: Hrvatski vaterpolisti neće igrati u Kotoru dok bazen nosi ime zapovjednika straže logora Morinj

Dulist

NEMA KVALIFIKACIJA Prijave za Divlju ligu do 3. kolovoza

Dulist