Koronavirus u Hrvatskoj

HUMANITARNA AUKCIJA PROSLAVLJENIH VATERPOLISTA Prodajom memorabilja protiv koronavirusa

marko jelaca aukcija

– U ova gruba vremena, kada je u drugom planu ne samo vaterpolo nego i cijeli naš svakodnevni život kakvoga smo praktički do jučer vodili, dance.hr je odlučio dati svoj mali doprinos borbi cjelokupne civilizacije protiv pandemije koja nas je snašla. I pozivamo sve vas koji ste nas godinama pratili, čitali, kritizirali, voljeli i kudili da sudjelujete sa nama u ovoj plemenitoj namjeri.

A namjera je slijedeća – kroz nadolazeći ćemo period putem naših veza i poznanstava stupiti u kontakt sa širokom lepezom vaterpolista i ljudi iz svijeta vaterpola, te ih pozvati da (ukoliko su u mogućnosti) doniraju neku sitnicu iz svoje karijere za potrebe ove aukcije. Kapica, majica, trenirka, kupaće… Neki predmet koji je dio naše vaterpolo povijesti i koji će vaterpolo zaljubljenika podsjećati na igrača koji ga je nosio, utakmicu ili natjecanje na kojem je isti nošen i uspjeh koji je sa njime ostvaren – piše portal Dance.hr te pojašnjava kako će se na svojim stranicama objavljivati prikupljene memorabilije, zajedno sa slikama/filmovima igrača koji ih doniraju.

– Do određenog datuma prikupljati ćemo ponude za svaku memorabiliju, na način da ponuđač ostavi poruku na našem zidu sa navedenim predmetom za kojega daje ponudu i ponuđenom cijenom. Anonimni ponuđači mogu slati poruke direktno nama, a dance.hr će na svojim stranicama napisati da je zaprimljena nova ponuda i navesti zadnju/najvišu ponuđenu cijenu.

Početna cijena svake prikupljene i oglašene memorabilije je 500 kuna, a svaka nova ponuda ponuđača mora biti (1) minimalno 100 kuna iznad zadnje ponuđene cijene i (2) zaokružena na 100 kuna.

Po isteku aukcije (datum ćemo objaviti naknadno) najveći ponuđač se obvezuje (1) u roku od 3 radna dana uplatiti ponuđeni iznos direktno u korist akcije ”Hrvatska protiv koronavirusa”, a prema uputama objavljenim na linku https://www.koronavirus.hr/donacije/donacije-financijskih-sredstava/330, te (2) na mail dance@dance.hr poslati potvrdu o provedenoj uplati (generiranu direktno iz net bankinga banke preko koje je uplata izvršena)’, nastavlja ekipa Dance.hr

Inače, Dance.hr je u kontaktu s Klinkom za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević’ te će se eventualno u pozivu na broj ili opisu plaćanja trebati navesti podaci o bolnici, u kojem slučaju bi sredstva bila uplaćena direktno navedenoj bolnici. O istome ćete biti pravovremeno obaviješteni. Po provedenoj uplati i poslanoj potvrdi, dance.hr će direktno u kontaktu sa kupcem organizirati primopredaju/slanje kupljenog artikla.

– Cilj humanitarne akcije je prikupiti barem 20.000 kuna, te pozivamo sve vaterpolo aktere koje nismo direktno kontaktirali da se odazovu akciji ukoliko imaju neku memorabiliju iz svoje karijere. Javite nam se na našu Facebook stranicu ili na mail dance@dance.hr sa vašom slikom kako držite/nosite ponuđenu memorabiliju. Pozivamo i sve vas naše prijatelje i pratioce da sve odazovete akciji, da licitirate za ponuđene memorabilije i pomognete da svi skupa dostignemo i prestignemo ciljani iznos. Nije puno, ali je od srca – poručuje za kraj tim Dance.hr

Više o aukciji pročitajte ovdje

Foto: Dance.hr

Pročitajte još

U Hrvatsku stiže milijun doza cjepiva protiv omikrona

Dulist

EPIDEMIOLOG KAIĆ O KORONAMJERAMA ‘One nam više ne trebaju’

Dulist

Capak otkriva hoće li se vratiti mjere zbog porasta oboljelih od koronavirusa

Dulist