Aktualno

HUMANITARNA AKCIJA UDRUGE ‘TATA JE TATA’ ‘Ovog Uskrsa usrećili smo dvadesetoro djece’

Uskrsna akcija Tata je tata 3

Udruga Tata je tata privela je uspješno kraju još jednu humanitarnu akciju. Riječ je o Uskrsnoj akciji kojom se pomoglo kupiti hranu za devet obitelji s djecom u teškoj socioekonomskoj situaciji.
-Još jedna uspješna Uskrsna akcija je iza nas zahvaljujući vama i vašim donacijama zato vas i ovaj put želimo informirati gdje su vaša sredstva potrošena. Naša pomoć je i ovaj put išla za obitelji s djecom koje su se našle u teškoj socioekonomskoj situaciji – navode iz Udruge.
-Ukupno smo kupili velike spenze za devet obitelji s dubrovačkog područja da bi imali hrane idućih mjesec dana. Ovog smo Uskrsa usrećili dvadesetoro djece – naveli su dalje te se zahvalili svima koji su pridonijeli u realizaciji ove humanitarne akcije.
-Veliko hvala mesari Traversi na podršci i svim dobrim ljudima koji nas podržavaju i prate kroz ove naše akcije – zahvalili su se iz dubrovačke udruge.
Navode kako su ponosni što se njihov tim proširio s ljudima plemenitog srca kao što su Branko Kukavičić, Periša Pavlović, Maroje Burić, Mario Orlandini, Ivan Grizelj, Tonko Smokvina i Đuro Kovačević te najavili učlanjivanje u Udrugu za sve zainteresirane o čemu će uskoro obavijestiti javnost.
-Svi smo skupa Tata je Tata. Hvala vam dragi ljudi i svako vam dobro želimo – zaključuju iz humanitarne udruge Tata je tata Dubrovnik.

Foto: Tata je tata/Facebook

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

POVEĆANA SREDSTVA ZA KULTURU Raspisan poziv za predlaganje kulturnih programa za 2025. godinu

Dulist

VELIKI INTERES GRAĐANA U tjedan dana provjereno preko 120 tisuća računa

Dulist