Sport

HRVATSKA A LIGA Bridž klub Dubrovnik sedmi u konkurenciji dvanaest najboljih timova

HRVATSKA A LIGA Bridž klub Dubrovnik sedmi u konkurenciji dvanaest najboljih timova

Odigran je prvi dio Hrvatske A lige u bridžu.

Najboljih šest nakon prvog dijela nastavljaju natjecanje u Ligi za prvaka, a preostalih šest u Ligi za ostanak. Tim Bridž kluba Dubrovnik, Dubrovnik, drži sedmo mjesto u konkurenciji dvanaest najboljih hrvatskih timova. Za tim Dubrovnik nastupili su Ivana Cvjetanović, Ante Mijić, Joško Đilović, Andrija Martić i Đivo Tikvica. Liga za ostanak na rasporedu je u travnju kad će se tim Celtic bar Belfast natjecati protiv timova plasiranih od sedmog do dvanaestog mjesta. Posljednja dva tima ispast će iz A lige i vratiti se u B ligu.

Isto tako, u četvrtak je u hotelu Royal Princess odigran redoviti tjedni parski turnir Bridž kluba Dubrovnik. Nastupilo je osam parova uz Cross-IMPs obračun. Prvo mjesto osvojili su Elizabeta Pejdar i Kristo Paskojević (+33), iza njih slijede Pero Šimunović i Božidarka Plastić (+15) te Dubravka Zvrko i Mario Majstorović (+9).

-Također, podsjećamo da Škola bridža Dubrovnik radi s početnicima petkom od 18 do 20 sati u prostorijama Kluba 65 na adresi Josipa Kosora 2, a o novom tečaju možete se informirati na +38598652870 – navode iz Bridž kluba Dubrovnik.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist