Aktualno

HPD Sniježnica prikuplja donacije za kupnju kontejnera tročlanoj obitelji

Od samih početaka, članovi HPD Sniježnica sa sa svojom penjačkom i speleo opremom sudjeluju u raznim radnim akcijama na potresom pogođenom području. Dio članova sudjeluje i u sastavu HGSS–a stanice Dubrovnik, a neki od njih zaduženi su za skupljanje raznih donacija razne donacije.
Drago nam je što smo bili i iz prve ruke vidjeli kako sve to skupa izgleda. Nažalost, jako je tužno. Sad kad već imamo kontakte i saznanja s samog terena o potrebama, odlučili smo se za jednu ciljanu humanitarnu akciju. U dogovoru sa ‘terencima’, odlučili smo se za kupovinu kontejnera jednoj tročlanoj obitelji (roditelji i kćer). Naravno, trebamo pomoć svih članova, a može i ‘nečlanova’ društva. Prijevoz smo već osigurali, a počeo je gore padati i snijeg tako da se moramo malo požuriti – ističu iz HPD-a. Skupljanje donacija već je započelo i traje do subote 16.01.2021.
-Svaki iznos je dobodošao i ajmo još jednom pokazati da možemo napravit čuda kad se skupimo i udružimo – navode. Donacije možete donijeti u prostorije HGSS-a Mokošici utorak 12. siječnja .2021. između 19 i 20 sati.
Uplate su moguće na račun društva:
IBAN: HR9123400091110378058
poziv na broj HR99
obavezno u opis plaćanja napisati: DONACIJA ZA PETRINJU
Foto: HPD Sniježnica

Pročitajte još

Srijedom se čita DuList!

Dulist

NAUTIČKA PATROLA 2021. ACI Marini Dubrovnik priznanje ‘Zlatni vez gastronomije’

Dulist

‘ORSULA 1944.-2021.’ Lasić: ‘Ovo je strašna tragedija. Ovo je početak katarze hrvatskog naroda’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija