DuList PROMO

HIT KOMEDIJA TERE I LUCE U kino Slavica dolazi u lipnju

hit komedija tere i luce

Urnebesna komedija Tere i Luce kazališta Planet Art, u kojoj glavne uloge igraju Anja Šovagović Despot i Nataša Janjić Medančić, dolazi u Kino Slavica 10., 11. i 12. lipnja u 21 sat.

Ova komedija, u režiji Marka Torjanca, odmah je u siječnju ove godine u Gavelli izazvala ovacije i ogroman interes publike te se za nju traži karta više gdje god da se izvodi.

Ova slojevita komedija publiku doslovano ostavlja bez daha svojim intenzivnim tempom, urnebesnim situacijama u kojima se naše junakinje nalaze te neočekivanim obratima kao u najboljim krimićima.

Priča je to o dvije prijateljice koje pokušavaju uzeti svoju sudbinu u svoje ruke i promijeniti svoj život, a put do toga je, u najmanju ruku, neuobičajen. Sve počinje jednog kišnog jutra koje je trebalo biti kao i sva jutra prije njega, ali nakon tog dana više ništa nije bilo isto. Tere i Luce donose potpuno neuobičajenu odluku koja ih vodi u kovitlac događanja koji će zauvijek promijeniti njihove živote.

Tere i Luce je neodoljiva crna komedija s elementima burleske, ali i krimića, trilera, drame i satire te kroz obilje humora progovara o nama danas.

Za sve ljubitelje dobre komedije, ova predstava je prava kazališna poslastica koju će poželjeti pogledati više nego jedanput.

Ulaznice se mogu kupiti na www.ulaznice.hr i na blagajnama kina. Također na prodajnim mjestima: TISAK PLUS, Stradun i DUBROVNIK PARTNER, Vukovarska 26.

Pročitajte još

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist

Čistoća postavila novo javno odlagalište otpada

KINEMATOGRAFI Novi naslovi u novom kino tjednu

Željka Krstulović