Aktualno

HIT BLOG NA FRANCUSKOM VESNE LUKIĆ Preko 20 tisuća pregleda u niti 5 mjeseci

Naša sugrađanka Vesna Lukić u realizaciju ideje pisanja bloga na francuskom jeziku dala se sredinom veljače. Do danas ga je posjetilo preko 20 tisuća ljudi, što je za našu tirističku vodičicu veliki uspjeh i veselje.

-Ja vodim ture na tri jezika; engleskom, španjolskom i francuskom, ali potonji najviše volim, a i najmanje je zastupljen od sva tri u svakom pogledu. Najprije sam krenula pisati kao standardni blog s pričama iz naše povijesti i slično, međutim brzo mi je to postalo dosadno i nije baš imalo nekog smisla, jer sam shvatila da toga već ima. Onoga čega nema je upravo ono što me gosti pitaju pri svakom ugovaranju ture i na samim vođenjima. To su one praktične stvari koje ih kao naše goste zanimaju, npr. jesu li zidine skupe, gdje je parking, gdje se najbolje poći okupati, gdje jesti i slično-ispričala nam je Vesna, koja je posebno ponosna na činjenicu da je čitav posao, u sadržajnom i tehničkom smislu, obavila gotovo posve sama.

I dok jedni kukaju kako je sezona podbacila, Vesna je prezadovoljna .

-Meni je sezona znatno bolja nego prošla. Imam vođenja stalno, a i gosti su baš fini i jako dobre platežne moći. Jedino su ture ‘Game Of Thrones’ nešto manje tražene nego prošlih godina-otkrila nam je Lukić.

Pročitajte još

PROMOCIJA I PROSLAVA Knjiga ‘Hercegovački franjevci sto godina u Slanom’ i blagdan sv. Jeronima

Dulist

OPROŠTAJ OD GLAZBENE LEGENDE ‘Dragi Milo, nećemo prestati slušati tvoje pjesme’

Dulist

U PETAK Konferencija ‘Dubrovački medijski dani’, stiže i ministrica Obuljen Koržinek

Dulist