Sport

Hezonja: Nakon igračke karijere ću živjeti negdje u šumi sa svojim psima

Hezonja: Nakon igračke karijere ću živjeti negdje u šumi sa svojim psima

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja ove sezone igra za ruski UNICS iz Kazanja. Dao je intervju za stranicu VTB lige, regionalne košarkaške lige područja istočne Europe, a u kojem je među ostalim otkrio kako izgleda njegov dan.

– Ustanem se, otvorim zastore, da sunce uđe u stan. Tada meditiram i radim jogu, a poslije toga idem na trening. Provodim puno vrememna ovdje u dvorani, a zatim idem na ručak ili nešto naručim. Nakon toga idem odmoriti u stan te čekam novi trening ili utakmicu. I puno spavam – rekao je Mario i otkrio ga ne odlazi u kina. Dobio je pitanje i o tome tko je najveća košarkaška legenda – Kobe Bryant ili Dražen Petrović, igrači čije fotografije često stavlja na Instagram, prenosi HRT.

– Teško pitanje. Kobe Bryant! Bože, zašto je to tako teško? Petrović ili Kobe? Težak izbor. Petrović znači jako puno nama Hrvatima, a Kobe znači puno ostatku svijeta. Oni su na istom nivou. Nažalost, njihova veličina počela se cijeniti tek nakon što su preminuli.

Hezonja je otkrio i što će raditi nakon što završi igračku karijeru.
– Da, razmišljao sam o tome. Živjet ću negdje u šumi sa svojim psima. I nitko neće znati kako me može pronaći. Bavit ću se svojim poslom i trudit ću se živjeti u maksimalnoj izolaciji.

Pročitajte još

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist