Sport

Hezonja: Nakon igračke karijere ću živjeti negdje u šumi sa svojim psima

orlando hezonja2

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja ove sezone igra za ruski UNICS iz Kazanja. Dao je intervju za stranicu VTB lige, regionalne košarkaške lige područja istočne Europe, a u kojem je među ostalim otkrio kako izgleda njegov dan.

– Ustanem se, otvorim zastore, da sunce uđe u stan. Tada meditiram i radim jogu, a poslije toga idem na trening. Provodim puno vrememna ovdje u dvorani, a zatim idem na ručak ili nešto naručim. Nakon toga idem odmoriti u stan te čekam novi trening ili utakmicu. I puno spavam – rekao je Mario i otkrio ga ne odlazi u kina. Dobio je pitanje i o tome tko je najveća košarkaška legenda – Kobe Bryant ili Dražen Petrović, igrači čije fotografije često stavlja na Instagram, prenosi HRT.

– Teško pitanje. Kobe Bryant! Bože, zašto je to tako teško? Petrović ili Kobe? Težak izbor. Petrović znači jako puno nama Hrvatima, a Kobe znači puno ostatku svijeta. Oni su na istom nivou. Nažalost, njihova veličina počela se cijeniti tek nakon što su preminuli.

Hezonja je otkrio i što će raditi nakon što završi igračku karijeru.
– Da, razmišljao sam o tome. Živjet ću negdje u šumi sa svojim psima. I nitko neće znati kako me može pronaći. Bavit ću se svojim poslom i trudit ću se živjeti u maksimalnoj izolaciji.

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist