Vaše vijesti

HEROJ ULICE ‘Hvala što ste pokazali da još postoje Dobri ljudi’

dig

Volio bih skrenuti pozornost kako u našemu Gradu još ima Dobrih ljudi iako svi živimo ubrzanim i turbulentnim načinom života i nemamo vremena osvrnuti se okolo sebe i pogledati treba li nas netko uistinu – piše u uvodu svog e-maila naš čitatelj, oduševljen događajem kojem je svjedočio u srijedu u Ulici od svetog Mihajla.

-Vozeći se u smjeru OB Dubrovnik naišao sam na prometni zastoj, odmah sam pomislio kako je riječ o asfaltiranju navedenoga puta (jer svi smo ovih dana svjedoci kako se na toj dionici, pretpostavljam, sanira, proširuje cesta te postavlja nogostup za pješake). Pogledavši malo bolje uočio sam službeno vozilo MUP-a na početku tog istoga zastoja. Pretpostavka da se radi o asfaltiranju se pokazala neutemeljenom. Uzrok zastoja je bila osoba starije životne dobi koja je samo htjela prijeć (raskopanu) prometnicu. Tu nastupa službena osoba MUP-a (Dobri ljudi!) koja strpljivo pod ruku uzima stariju osobu (njezin kufer, torbe) i sigurno je prevodi preko navedene prometnice. Sve pohvale navedenoj osobi, što je svima nama koji smo bili svjedoci ovoga humanoga čina ukazala kako se trebamo odnositi prema našim starijima! Hvala što ste pokazali da još postoje Dobri ljudi! – ističe čitatelj.

Pročitajte još

‘Do kada vandalizmi u Eko parku u Mokošici?, pita se Jadranka Šimunović

Dulist

[VIDEO] BATALOM SE ŠIRE NEUGODNI MIRISI Smrdi, smrdi, užasno smrdi!

Dulist

U Hrvatskoj godišnje bacimo lijekove u vrijednosti od tri milijarde kuna

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija