Grad

Gradska uprava baca se na ‘struganje’ Androvog mikroasfalta

Gradska uprava baca se na 'struganje' Androvog mikroasfalta

Gradski upravni odjel za promet baca se u žurno ‘struganje’ i uklanjanje mikroasfalta s većine ključnih dubrovačkih prometnica.

Kako se ističe u obavijesti Grada Dubrovnika, od ponedjeljka 16. do petka 20. travnja ‘provodit će se radovi redovnog održavanja sanacije mjestimičnih oštećenja na prometnicama na gradskom području’, što obuhvaća uklanjanje asfaltnih oštećenja i ponovno asfaltiranje.

S obzirom na nedavne izjave gradonačelnika Mata Frankovića o opasnosti koju mikroasfalt, postavljen u vrijeme njegovog prethodnika Andra Vlahušića predstavlja u prometu, očito će idući tjedan biti puno ‘gratanja’ po cestama.

Na ‘meti’ gradskih strojeva bit će sljedeće ulice: Vatroslava Lisinskog, Kardinala Stepinca, Josipa Kosora, Liechteinsteinov put, Dr. Vladka Mačeka, Splitski put, Kneza Branimira, Zagrebačka ulica, Petra Krešimira IV, Obala Stjepana Radića i Lapadska obala.

-Na navedenim lokacijama, a u vrijeme izvođenja radova asfaltiranja, postavit će se odgovarajuća privremena regulacija prometa pa molimo sve sudionike u prometu da poštuju postavljenu privremenu prometnu signalizaciju. Također molimo cijenjene sugrađane za razumijevanje i strpljenje ukoliko dođe do povremenih manjih zastoja u prometu u navedenim ulicama. Ističemo da će se radovi u prometnijim ulicama izvoditi u ranojutarnjim i večernjim satima, odnosno tijekom najmanjih opterećenja prometa kako bi se kad god je to moguće izbjegli nepotrebni zastoji – ističu iz Grada Dubrovnika.

Za radove je nadležan gradski Upravni odjel za promet.

Pročitajte još

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist