Sport

GRADSKA PING PONG LIGA Ovo su rezultati devetog kola!

GRADSKA PING PONG LIGA Ovo su rezultati devetog kola!

Nakon 9. kola u 1. Ligi na prva tri mjesta nalaze se ekipe OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih 16, Geoplan s osvojenih 15 i Marinkolor s osvojenih 14 bodova.

U devetom kolu 1 lige ekipa OŠ Cavtat Konavljanin pobijedila je ekipu STK Dubrovnik rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Jurica Prpić (OŠ Cavtat Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. Pobjedničkoj ekipi pobjedu u paru donijeli su Vlaho Car i Vedran Đurđević. Isto tako u pobjedničkoj ekipi Vlaho Car i Vedran Đurđević ostvarili su svaki po dvije pojedinačne pobjede svaki s jednim izgubljenim setom.

Ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Soul caffe rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Joško Martinović (Marinkolor) koja je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračicom Lidijom Vranješ. U poraženoj ekipi istaknuli su se Robert Kralj, Milo Stražičić i Ivo Šarić s svaki po jednom pojedinačnom pobjedom.

Ekipa Geoplan pobjedila je ekipu Srđ rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Ante Jupek (Geoplan) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Filipom Mikulić. U poraženoj ekipi istaknuo se Jure Volarević s jednom pojedinačnom pobjedom.

Ekipa Halo Dubrovnik pobijedila je ekipu Šampinjoni ZLD rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Frano Martić (Halo Dubrovnik) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Dariom Marić. U poraženoj ekipi istaknuo se Ivan Simović s dvije pojedinačne pobjede.

Ekipa Dr Čolić bila je slobodna u 9 kolu.

Najbolji pojedinci nakon 9. kola su Filip Mikulić (Geoplan), Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) i Vlaho Car (OŠ Cavtat Konavljanin).

Najbolji parovi nakon 9. kola su Vlaho Car/Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Ante Jupek/Filip Mikulić (Geoplan) i Marijo Obrovac/Damir Parmać (STK Dubrovnik).

Nakon 9. kola u 2. Ligi na prva tri mjesta nalaze se ekipe SunSail s osvojenih 18, Aragosa travel 17 i Luka Sorkočević i s 15 bodova.

U devetom kolu 2. lige ekipa SunSail pobjedila je ekipu OŠ Gruda III rezultatom 6: 1. Najbolji igrač susreta bio je Tomo Vodnica (SunSail) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. Pobjedničkoj ekipi pobjedu u paru donijeli su Đivo Vidojević i Tomo Vodnica. U poraženoj ekipi istaknuo se Dominik Zglav s jednom pojedinačnom pobjedom.

Ekipa Luka Sorkočević pobjedila je ekipu Shaolin express rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Andrej Hrćan (Luka Sorkočević) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. Pobjedničkoj ekipi dvije pojedinačne pobjede donio je i Juraj Hrćan. Poraženoj ekipi pobjedu u paru donijeli su Goran Brajković i Adem Gušić. Navedeni dvojac iz poražene ekipe ostvarili svaki po jednu pojedinačnu pobjedu.

Ekipa OŠ Gruda Ljuta pobjedila je ekipu Lapad kolor rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Marko Marasović (OŠ Gruda Ljuta) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi doniji i pobjedu u paru s suigračicom Veronikom Ivkošić. U poraženoj ekipi istaknula se jedino Ivana Vidojević s jednom pojedinačnom pobjedom.

Ekipa Samo lagano pobjedila je ekipu OŠ Gruda Popovići rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Bernard Vukušić (Samo lagano) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Vjeranom Čović. Isto tako u pobjedničkoj ekipi Vjeran Čović ostvario je dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set. Poražena ekipa je dobila dvije pobjede iz razloga što je ekipa Samo lagano nastupila s dva igrača.

Ekipa Aragosa travel pobjedila je ekipu Libertas klinci express rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Goran Raspopović (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede (imao je najboli skor poena u svojoj ekipi) a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Josipom Dedo. U pobjedničkoj ekipi Josip Dedo i Joško Mekišić ostvarili su svaki po dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta.

Najbolji pojedinci nakon 9. kola su Josip Dedo (Aragosa travel), Tomo Vodnica (SunSail) i Goran Raspopović (Aragosa travel).

Najbolji parovi nakon 9. kola su Đivo Vidojević/Tomo Vodnica (SunSail), Josip Dedo/Goran Raspopović (Aragosa travel) i Vjeran Čović/Ivica Novokmet (Samo lagano).

Pročitajte još

Košarkaše Dubrovnika u Splitu nadjačali domaćini

Dulist

Ana Petković državna prvakinja u parovima na HEP Prvenstvu Hrvatske do 18 godina

Dulist

JUDO KLUB FORTITUDO 16 judoka položilo ispite za pripadajuće pojaseve

Dulist