Sport

GRADSKA ‘PING PONG’ LIGA Ovo su rezultati 10. kola!

GRADSKA 'PING PONG' LIGA Ovo su rezultati 10. kola!

Nakon 10. kola u 1. stolnoteniskoj gradskoj ligi na prva tri mjesta nalaze se ekipe Marinkolor s osvojenih maksimalnih 20 bodova, OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih 19 bodova i Dr Čolić s osvojenih 17 bodova.

U desetom kolu 1 lige ekipa Orlando pobijedila je ekipu Šampinjoni ZLD rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Damir Gleđ (Orlando) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je tri seta, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Jurom Volarevićem. U pobjedničkoj ekipi Boris Cikoja i Jure Volarević ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Poraženoj ekipi dvije pojedinačne pobjede donijeli su svaki po jednu Miho Drobac i Ivan Simović.

Ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Dr Čolić rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Joško Martinović (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je tek jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Markom Venierom. U pobjedničkoj ekipi Marko Venier donio je dvije pojedinačne pobjede, uz jedan izgubljeni set dok je Lidija Vranješ donijela jednu pojedinačnu pobjedu. Jednu pojedinačnu pobjedu za poraženu ekipu ostvario je Filip Mikulić.

Ekipa OŠ Cavtat Konavljanin pobijedila je ekipu Aragosa travel rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Jurica Prpić (OŠ Cavtat Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Vedranom Đurđevićem. U pobjedničkoj ekipi Vedran Đurđević ostvaro je dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni dok je Matej Butigan donio jednu pojedinačnu pobjedu. Jednu pojedinačnu pobjedu za poraženu ekipu ostvario je Josip Dedo.

Ekipa Soul caffe pobjedila je ekipu Srđ rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražičić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Ivom Šarićem. U pobjedničkoj ekipi Pavle Radonić je ostvarilo dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set, ali nešto slabiji omjer dobivenih poena. Po jednu pojedinačnu pobjedu za poraženu ekipu ostvarili su Ivo Miličić i Branko Golik.

Ekipa Dubrovnik pobijedila je ekipu Samo lagano rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Darko Božić (Dubrovnik) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi po dvije pojedinačne pobjede donijeli su Marijo Obrovac s jednim izgubljenim setom i Maro Šimunović uz dva izgubljena seta. Pobjedničkoj ekipi pobjedu u paru donijeli si Marijo Obrovac i Maro Šimunović.

Najbolji pojedinci nakon 10. kola su Marko Venier (Marinkolor), Filip Mikulić (Dr Čolić) i Milo Stražičić (Soul caffe).

Najbolji parovi nakon 10. kola su Vlaho Car i Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Filip Mikulić i Dario Petković (Dr Čolić) te Marijo Obrovac i Maro Šimunović (Dubrovnik).

U desetom kolu 2. lige ekipa Luka Sorkočević pobjedila je ekipu Libertas klinci rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Juraj Hrćan (Luka Sorkočević) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je tek jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem i bratom Andrejem Hrćanom. U pobjedničkoj ekipi po dvije pojedinačne pobjede donijeli su Andrej Hrćan uz jedan izgubljeni set i Viktor Lenert uz dva izgubljena seta.

Ekipa Lapad kolor pobjedila je ekipu OŠ Gruda Popovići rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Borna Ramljak (Lapad kolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Brunom Soldo. U pobjedničkoj ekipi dvije pojedinačne pobjede donio je Bruno Soldo uz tri izgubljena seta dok je Marko Muhoberac ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvarila je Sandra Đurišić.

Ekipa OŠ Gruda Ljuta pobjedila je ekipu Shaolin express rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Maro Dobrašin (OŠ Gruda Ljuta) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi Matija Dimnić i Antonio Maslać ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Adem Gušić i Slobodan Ljepava, dok su Adem Gušić i Goran Brajković donijeli pobjedu u paru.

Utakmica između ekipa OŠ Gruda Gruda i Jub nije odigrana zbog bolesti igrača obje ekipe. Navedena utakmica će se odigrati s utakmicama 11. kola.

Nakon 10. kola u 2. Ligi na prvom mjestu nalazi se ekipa Lapad kolor s 20, na drugom mjestu Luka Sorkočević s 19 dok je na trećem mjestu ekipa Shaolin express s osvojenih 16 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 10. kola su Bruno Soldo (Lapad kolor), Juraj Hrćan (Luka Sorkočević) i Borna Ramljak (Lapad kolor).

Najbolji parovi nakon 10. kola su Andrej Hrćan i Juraj Hrćan (Luka Sorkočević), Nora Bećir i Sandra Đurišić (OŠ Gruda Popovići) te Teo Kasač i Bruno Soldo (Lapad kolor).

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist