Aktualno

GRADONAČELNIK SE OPROSTIO OD ČIKORA Adio Dubo! Vozi sad pun gas nebeskim prostranstvima

Danas nas je napustio Veliki Dubravko Čikor! Čovjek koji je ime našeg Grada toliko puta pronio osvajajući brojne nagrade i priznanja u svijetu automobilizma – napisao je dubrovački gradonačelnik Mato Franković povodom smrti legende dubrovačkog i hrvatskog automobilizma Dubravka Čikora.
– Dubravko nije bio samo legenda hrvatskog automobilizma. Kada je počeo rat stavio se na raspolaganje Domovini i dao je svoj veliki obol za obranu našeg Grada te se umirovio s činom satnika. U Hrvatsku demokratsku zajednicu učlanio se u trenutcima osnivanja te obnašao dužnost gradskog, a potom i županijskog vijećnika. Poseban je bio naš Dubo. U svom mandatu, na žalost ispratio sam veliki broj naših dubrovačkih velikana, a Dubo je jedan od njih. Adio ti Dubo! Vozi sada pun gas nebeskim prostranstvima, a onu cestu na kojoj si želio napraviti novu utrku gledat ćeš upravo s tih prostranstava i bit ćeš zadovoljan, jer ekipa AK Dubrovnik Racing će sve napraviti baš onako kako si ih godinama učio! – poručio je Franković.

Pročitajte još

Lučka kapetanija Dubrovnik zbog 17 prekršaja na moru naplatila 48 tisuća kuna kazni

Dulist

PROMETNI ČEP NA SKRETANJU ZA BOSANKU Vratili se turisti, vratile se i gužve

Dulist

Vakula otkriva što nas čeka u ostatku ljeta, ali i tijekom jeseni

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija