Grad

GRADONAČELNIK S DOBAVLJAČIMA Nužno je uvesti nova pravila za manje opterećenje Straduna!

GRADONAČELNIK S DOBAVLJAČIMA Nužno je uvesti nova pravila za manje opterećenje Straduna!

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković održao je danas sastanak s predstavnicima dobavljača koji izvršavaju uslugu dostave poslovnim subjektima u povijesnoj jezgri, a teme su bile vezane uz izmjene uvjeta ulaska vozila unutar zidina kako bi se osigurao red i maksimalno očuvanje kulturne baštine.

“Činjenica je da u gradu ima sve više restorana i objekata koje treba opskrbiti, ali nužno je uvesti nova pravila kojima će se smanjiti opterećenje Straduna. Sukladno Odluci o komunalnom redu, prije dvije godine smanjili smo veličinu vozila, a sada je vrijeme za uvođenje vremenskih termina.”, naglasio je gradonačelnik Franković.

Usuglašeno je kako će se kroz sljedećih tjedan dana izraditi operativni plan kojim će se regulirati načini ulaska vozila u povijesnu jezgru s ciljem smanjenja istovremenog broja vozila na Stradunu, nakon čega će se održati još jedan sastanak na kojem će se dodatno razjasniti sva buduća pravila dostave unutar gradskih zidina.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović