Crna kronika

Građani predali strojnicu, pušku, mine, streljivo…

Građani predali strojnicu, pušku, mine, streljivo...

Tijekom posljednjih nekoliko dana, policijskim službenicima protueksplozijske zaštite građani, koji su željeli ostati anonimni, predali su jednu kratku strojnicu, jednu automatsku pušku, pet protupješačkih mina, jednu ručnu bombu i čak 3231 komad raznog streljiva. Minsko-eksplozivna sredstva su pohranjena u sigurnosni kontejner do uništenja, ističu iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

-Policijska uprava dubrovačko-neretvanska još jednom zahvaljuje savjesnim građanima koji i dalje dragovoljno predaju oružje i streljivo i nadalje pozivamo sve one koji u svojim domovima imaju zaostalo oružje, streljivo ili minsko-eksplozivna sredsta da ga predaju policiji na uništenje i na taj način svoj život i život svoje obitelji učine sigurnijim – istaknuli su.

Također je važno naglasiti da građani ne donose oružje ili eksplozivne tvari osobno u policijsku postaju ili upravu, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o tome obavijeste policiju na broj 192 nakon čega će stručni i osposobljeni policijski službenici doći na njihovu kućnu adresu prikupiti oružje.

Foto Ilustracija

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist