Grad

GRAD ZA DJECU Traže se stručni suradnici i odgojitelji

U sklopu projekta Grada Dubrovnika „Grad ZA djecu“, Dječji vrtići Dubrovnik objavili su ponovljene natječaje za tri stručna suradnika/ce – edukacijskog rehabilitatora, rehabilitatora logopeda i psihologa. Također, objavljen je i natječaj za dva/dvije odgajatelja/ice. Natječaji za sva radna mjesta raspisani su na puno radno vrijeme tijekom trajanja projekta.

Natječaji su otvoreni od 27. ožujka do 4. travnja 2019. godine, što je i krajnji rok za podnošenje prijava. Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta mogu se dostaviti osobno ili poštom na adresu: Dječji vrtići Dubrovnik, Iva Vojnovića 34, 20 000 Dubrovnik s određenom naznakom vezanom uz pojedini natječaj.

Detalji natječaja, uključujući popis potrebne dokumentacije kao i svih ostalih uvjeta, dostupni su na internetskim stranicama Dječjih vrtića Dubrovnik i Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

SUGRAĐANKA MOLI ZA POMOĆ Netko mi je uzeo antikni radio s kućnog praga, radi se o voljenom nasljeđu

Dulist

POSTAVLJENI STANDALI Parčev lik ‘zavijorio’ nad Stradunom

FRANKOVIĆ VELEPOSLANICI SAD-A Dubrovnik je otvoren za američke turiste. Stižu nam i u siječnju

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija