Grad

‘GRAD ZA DJECU’ Evo koji će vrtići raditi i poslijepodne

Vrtići Ciciban, Gruž, Izviđač, Kono, Palčica, Pile, Radost, Lapadski Dvori, Škatulica i Pčelica uvest će rad poslijepodne u sklopu projekta ‘Grad ZA djecu’.

Osim šireg radnog vremena, projekt osigurava sredstva za poboljšanje usluga i uvjeta djeci ranog i predškolskog uzrasta, što uključuje nova radna mjesta i prateću edukaciju osoblja. Izmjene su rezultat anketiranja roditelja koje je proveo Grad Dubrovnik u partnerstvu s Dječjim vrtićima Dubrovnik.

Vrtići Ciciban, Izviđač, Palčica i Pčelica će uz poslijepodnevni nuditi i rad subotom, dok će vrtić na Lopudu pružati pet sati poslijepodnevnog programa. Nove usluge vrtića uključuju nabavu opreme za uređenje igrališta, Montessori opremu, opremu za senzorne sobe i sportski program te video nadzor, a zaposlit će se i 15 asistenata, jedan logoped i psiholog, kao i edukacijski rehabilitator.

Projekt ‘Grad ZA djecu’ vrijedan više od 14 milijuna kuna osiguralo je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku putem Europskog socijalnog fonda, a potpisivanju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava u Karlovcu prisustvovat će gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i pročelnica Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Zrinka Raguž.

 

 

Pročitajte još

Promotivni film o Dubrovniku prikazuje se u zračnim lukama SAD-a

Dulist

Plan upravljanja spomeničkom cjelinom trebao bi dati odgovor koje su dobre, a koje loše strane turizma

Dulist.hr

Europska komisija je odobrila Aglomeraciju Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija