Aktualno

Grad Dubrovnik promovira pušenje

Grad Dubrovnik promovira pušenje.

Naime, na svojoj službenoj stranici na društvenoj mreži Facebook Grad Dubrovnik objavio je fotografiju v.d. pročenika za promet, stanogradnju i razvojne projekte Dinka Mirića s cigaretom u ruci, što je, najblaže rečeno, čudno.

Prije svega, iz razloga što takvom fotografijom Grad Dubrovnik očito ima namjeru promovirati ovisnost o pušenju, i to u državi u kojoj od posljedica pušenja godišnje umire 9 tisuća ljudi.

Drugi jak razlog zašto je ovakav potez čudan jest i što je Mirićev šef, koji je ujedno i šef osobe koja održava službeni profil Grada Dubrovnika, po profesiji liječnik, bivši ministar zdravstva i bivši ravnatelj OB Dubrovnik,  te jedan od pokretača projekta „Dubrovnik – zdravi grad“.

DuList je, stoga, na fotografiji zamaglio dio Mirićeve ruke kako se ne bismo pridružili ovoj lošoj kampanji, a kako bismo ukazali što se u javnosti nikako ne smije raditi.

Pročitajte još

PRODAJA SE PRESELILA U VIRTUALNE VODE Raste kupovina u ‘dva klika’

Dulist

Iz sustava eNautika izbrisano 807 čarterskih tvrtki

Dulist

Dubravka i Romana pobijedile su rak dojke: ‘Treba naći motiv za život!

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija