Aktualno

Grad do kraja siječnja želi izmjenu ugovora

Grad Dubrovnik zatražio je od svog partnera, Midia grupe, da do 8. siječnja 2012. godine dostave prijedloge izmjena ugovora kojima se reguliraju međusobni odnosi oko Javne garaže na Ilijinoj glavici.

Sve s ciljem da do kraja siječnja obje strane prihvate izmjene kojima će se riješiti dubioze oko troškova koje stvara Garaža, navedeno je na webu Grada. Napomenuto je kako je s predloženim izmjenama ugovora i rokovima rješavanja situacije prethodno upoznata i Privredna banka Zagreb.

– Grad Dubrovnik od Midia grupe u istom roku također traži detaljnu analizu i valjano pismeno obrazloženje svih utrošenih sredstava na izgradnji Garaže u ukupnom iznosu od 17.900.000 Eura kako bi se moglo definirati subvencioniranje dijela troškova poslovanja i daljnji rad Garaže na osnovu realno utemeljenih obveza Grada. Istaknuto je kako Grad Dubrovnik ne može financirati Midia Grupu niti prihvatiti sporne troškove, a subvencijama će se moći pokriti isključivo nedostajući dio sredstava za nesmetano operativno poslovanje Garaže te servisiranje nespornog dijela kreditnih obveza prema Privrednoj banci Zagreb.

Pokretanjem postupka pregovora između uključenih strana počeo je postupak pronalaska prihvatljivog i pravno utemeljenog rješenja, sukladno zaključcima donesenim na tematskoj sjednici Gradskog vijeća Grada Dubrovnika. Vijećnici će na idućoj sjednici dobiti detaljno izvješće o tijeku pregovaračkog postupka te će raspravljati o predloženim izmjenama ugovora – navode iz gradske uprave.

Pročitajte još

Zbog salmonele na farmi iz prodaje povučena jaja!

Dulist

SAT ZA PLANETU ZEMLJU Ugasite svjetla večeras!

Dulist

MARKO MARGARITONI UZ DAN NARCISA Održali smo vrlo visoku stopu rano otkrivenih karcinoma dojke

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija