Grad

Gordanu Markotiću novogodišnji ‘cuger’

Međunarodni majstor Gordan Markotić pobjednik je prigodnog brzopoteznog turnira ‘Nova godina 2023.’

Prikupio je 8,5 bodova od 9 mogućih. Na drugo mjesto plasirao se MK Predrag Zerdo sa 7,5 bodova, treći je MK Tomislav Musić sa 7 bodova, četvrti je četvrtokategornik Ante Gulin s 5 bodova, koliko je imao i petoplasirani Michael Falkoni.

Šesto i sedmo mjesto podijelili su Vlaho Zlošilo i četvrtokategornik Matej Perak s 4,5 boda. Trojica najbolje plasiranih su nagrađeni. Na turniru je nastupilo 14 šahista, igralo se u 9 kola po švicarskom sustavu. Ovim
turnirom ŠK Dubrovnik zaključio je 2022. godinu koju je obilježila intenzivna natjecateljska aktivnost, na kraju godine i redovita izborna godišnja Skupština Kluba na kojoj je izabrano novo vodstvo kluba na čelu s Vlahom Zlošilom koji je tako naslijedio dugogodišnjeg predsjednika Bajra Sarića.

-Za vjerovati je da će se u idućoj i idućim godinama nastaviti pozitivan trend u svim djelatnostima i kategorijama Kluba – javljaju iz Šahovskog kluba Dubrovnik.

Pročitajte još

Dječji vrtići Dubrovnik dobili tradicijske drvene igračke

Dulist

Bolnica raskinula ugovor s ‘Parking Timom’, uskoro novi natječaj!

Dulist

Napustio nas je veliki dubrovački profesor – Ante Skaramuca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija