Sport

Goran Raspopović i dalje na čelu STK Libertas Marinkolor

Goran Raspopović i dalje na čelu STK Libertas Marinkolor

Stolnoteniski klub Libertas Marinkolor u iduće će četiri godine voditi Goran Raspopović. Raspopović je novi mandat dobio na u petak navečer održanoj redovnoj izbornoj i izvještajnoj skupštini kluba. Za dopredsjednika ‘Pitura’ izabran je Marinko Matulović, dok su u Upravi još Pero Kulaš, Irena Kobilić i Marino Torić.
U Nadzorni odbor izabrani su Vicko Handabaka (predsjednik), Bajro Sarić (zamjenik predsjednika) te Milan Rezo. Likvidator je Goran Raspopović.
Inače, Raspopović je ovaj dubrovački klub preuzeo u travnju prošle godine, na izvanrednoj skupštini, zbog zdravstvenog stanja dotadašnjeg predsjednika Marinka Matulovića.

– Održana je izborna skupština gdje sam izabran, odnosno postao sam stari/novi predsjednik, sada na punom mandatu te je izabrana i nova uprava. Imamo velike planove, neke za europska natjecanja i tu se nadamo nekom uspjehu i iskoraku. Isto tako, pokušat ćemo pomasovit omladinski pogon tako da postignemo veliki značaj i po pitanju odgoja i unapređenja tog omladinskog pogona. Imamo i djelovanja što se tiče društvenog karaktera, s Gradom Dubrovnikom sudjelujemo u programu osposobljavanja trenera kako bi djeca s poteškoćama u razvoju mogla trenirati stolni tenis – rekao nam je stari/novi predsjednik STK Libertas Marinkolor Goran Raspopović.

Na kraju su dodijeljena i priznanja najuspješnijim klubovima i pojedincima 45. Prvenstva Grada Dubrovnika u stolnom tenisu.

Pročitajte još

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist