Sport

Goran Ivanišević organizira tenis kamp u Gradu

kamp ivanisevic

Goran Ivanišević, jedan od najvećih tenisača svih vremena i uzor mnogim  sportašima, ovo će ljeto svoje znanje,

umijeće i iskustvo uz pokroviteljstvo Grada Dubrovnika podijeliti s mladim tenisačima uzrasta od 10 do 16 godina iz cijelog svijeta u Međunarodnom teniskom kampu koji će se održati u Dubrovniku od 22. do 29. srpnja.

Rezultat je to suradnje Grada Dubrovnika, Turističke zajednice Grada Dubrovnika, Tenis kluba "Ragusa", Tenis centra Dubrovnik i Županijskog teniskog saveza.

Okupljanje mladih sportaša u međunarodnom teniskom kampu poticaj je razvoju sporta u Dubrovniku, a želje organizatora i Grada Dubrovnika su da ovaj događaj postane tradicionalan pa se o pokroviteljstvu planira sklopiti petogodišnji ugovor. Budući da će se kamp održavati u krugu Javne ustanove Športski objekti Dubrovnik u Gospinom polju značajno je i pokroviteljstvo obližnjeg Hotela Rixos Libertas koji je za sudionike osigurao povoljan smještaj dok će Turistička zajednica Grada Dubrovnika teniski kamp komercijalizirati kao atraktivan dio turističke ponude.
Program s organiziranim smještajem koštat će 1500 eura, dok će sudionici sa smještajem u vlastitom aranžmanu plaćati program 1000 eura.

Banner 300x250 DU 1

Broj sudionika je ograničen, pa će tako tek 20 sretnika moći trenirati u ljetnom kampu Gorana Ivaniševća. Kamp će po posebno povoljnim uvjetima biti otvoren i za mlade dubrovačke tenisačice i tenisače, a upisi će se objaviti početkom srpnja kada se odrede grupe gostujućih sportaša budući da je cilj rad u malim skupinama kako bi se Goran Ivanišević mogao kvalitetno posvetiti napretku polaznika.

 

Pročitajte još

JUDO KLUB URA NAGE Paula Palameta viceprvakinja!

Dulist

BEZ IZGUBLJENOG GEMA DO NASLOVA PRVAKA Daniel Dinata osvojio turnir u Alžiru

Dulist

Orsanova Stravaganza prva u cilju na drugoj etapi Viške regate

Dulist