DuList IN

GOOD FOOD FESTIVAL 2017. Četiri dana gastronomskih poslastica!

GOOD FOOD FESTIVAL 2017. Četiri dana gastronomskih poslastica!

Turistička zajednica grada Dubrovnika osmislila je gastronomsku poslasticu za sve ljubitelje dobre hrane koja će se odvijati od 19. do 22. listopada i obuhvaćati brojne događaje.

Bogat četverodnevni program četvrtog izdanja Good Food Festivala imat će raznoliku ponudu ukusne hrane i najboljih vina. Na programu su raznovrsni programi za ljubitelje dobre kapljice, poput kušanja nagrađivanih vina regije u dubrovačkim wine barovima, predstavljanje vina s otoka Krka te kušanje piva u prvoj dubrovačkoj pivovari.

Za ljubitelje zdrave hrane organizirat će se kulinarske radionice na kojima će se osim tradicionalnih jela prezentirati novi zdravi trendovi u kulinarstvu, a tijekom cijelog festivalskog tjedna na Pilama će se održavati Sajam zdrave hrane i domaćih proizvoda.

Kao posebna događanja festivala za sve gurmane bit će Večera s poznatim chefom Priskom Thuring uz glazbeni nastup Zorice Kondža u restoranu Kantenari na Sunset Beach Dubrovnik i Večera s Ivanom Pažaninom u restoranu Porat.

Program ovogodišnjeg Good Food Festivala obiluje brojnim raznovrsnim zanimljivim programima, radionicama pripreme dubrovačkih delicija u Udruzi Deša, gostujućom slavonskom kuhinjom vukovarskog kraja, posebnim menijima u dubrovačkim restoranima te gastro obilascima ‘Sights & Bites’.

Vrhunac posljednjeg dana Good Food Festivala je poznata ‘Dubrovačka trpeza’ duž cijelog Straduna na kojoj će se predstaviti brojni dubrovački hoteli i restorani, slastičari i ugostitelji, koji će prezentirati svoje znanje i umijeće. Četvrti Good Food Festival završava humanitarnom gala večerom u hotelu Rixos Libertas, uz bogatu lutriju i zabavni program za sve goste.

-Vjerujemo da će ovogodišnji Good Food Festival oduševiti svakog posjetitelja, baš kao što je to bio slučaj i s prethodna tri – poručuju iz Turističke zajednice Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović