Grad

GOMNENA POSLA Zagrebačkom se slijevaju fekalije, gdje su nadležni?

GOMNENA POSLA Zagrebačkom se slijevaju fekalije, gdje su nadležni?

Ovog ponedjeljka, oko 9.30 sati došlo je do izlijevanja fekalija u Ulici Ivana Mažuranića, a koje su se slile na Zagrebačku ulicu. Tim povodom obratio nam se čitatelj Đivo Dražić:

– Koliko smo uredna i funkcionalna sredina i kako su nam kordinirane i za uredno primljenu mjesečnu naknadu ažurne odgovorne službe najbolje govori situacija od prije nekih uru vremena. Dakle oko 9.30 došlo je do naglog izljevanja nečije septičke jame u ulici Ivana Mažuranića, ulica prije Pinkia. Sadržaj te iste jame rasprostrinje se duž Zagrebačke ulice u zoni od ulice Ivana Mažuranića do Zrinsko-frankopanske. Do 10.10 sati o situaciji sam nastojao obavjestiti nadležnu službu i to:
1. Zvao sam 112 koji su mi dali broj 0800 20 30 20, a što je govorni automat komunalaca na kojem možete iznijet vaše pohvale i sugestije, na pokušaj primjedbe se odma prekida veza!?
2. Potraži telefonski br. komunalnog odjela, 020 333 277, a na kojemu mi je ljubazna gospođa rekla da nazovem 020 333 278, a na tom broju se javio ljubazni gospodin koji me išao usmjerit na neki treći br. Kako nisam plaćen od grada Dubrovnika kao jedan od inih besposličara ne nalazih shodnim dalje istraživat po bespućima gradskih ureda ko je odgovoran za ova gomnena posla, nego eto mili moji gomneni sugrađani ovu gomnenu temu jednako gomnen dijelim s vama. Ima ona jedna stara narodna uzrečica: kakva ti je vlast takav ti je i sadržaj po ulici, pa eto čisto da ne bude kako nismo primjetili kakva nam je vlast.
U 11.00 sati gomna su i dalje po ulici, sva sreća da ih ovo sunce grije tako da se bolje oćuti.
Nego jeste znali da se rozi wc papir sporije razgrađuje od bijeloga, evo baš gledam sa svim ovim zgroženim furestima koji pasavaju taj fenomen bojanog nad čistim bijelim wc papirom – napisao jeĐivo Dražić.

Pročitajte još

Počinje sanacija oštećenog asfalta na prometnicama, radit će se noću

Dulist

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist