DuList IN

Glasajte za Dubrovčane finaliste Zlatnog studija

Od 95 natjecatelja u 19 kategorija u finale za najveću medijsku nagradu Zlatni Studio ušlo je njih 57! Među finalistima nalaze se i Dubrovčani, odnosno film Murina dubrovačke redateljice Antonete Alamat Kusijanović. Uz ovaj film vezane su i dvije nominacije za filmsku glumicu, odnosno glumca.

Tako se za najbolju pjesmu bori dubrovački bend Silente. Nominiran je s pjesmom Poljubi me za kraj. I ove godine za titulu najboljeg TV novinara bori se dubrovački novinar Andrija Jarak. U konkurenciji s njim je i poznati novinar i urednik Goran Milić. Igrani film Antonete Alamat Kusijanović provlači se kroz čak tri kategorije. Tako je među finalisticama za najbolju filmsku glumicu i Dubrovkinja Gracija Filipović za glavnu ulogu u Murini. Također, Leon Lučev ušao je u finale za najboljeg filmskog glumca zbog uloge oca Ante u Murini. Sam film je pak nominiran za najbolji igrani film. Ovogodišnje laureate, piše Jutarnji list, doznat ćemo 4. veljače.

Pročitajte još

U GRADU SE PONOVO SNIMA Traže se statisti, evo kad je audicija!

Dulist

U ZANIMLJIVOM DRUŠTVU Dubrovnik jedna od najboljih Instagram destinacija

Dulist

[ŠAPA TJEDNA] Kako biste opisali svog mezimca? Naša nova rubrika za Vaše najbolje prijatelje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija