Aktualno

Gjaja gradskoj vlasti: Zar ćete i dalje šutjeti?

Predsjednik IO ogranka HSLS-a Dubrovnik Ivo Gjaja uputio je priopćenje podom vijesti kako se dubrovačka ispostava HZZO-a pripaja regionalnom uredu u Splitu. Gjajino priopćenje donosimo u cijelosti:

– Dubrovačka ispostava Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje od 18. srpnja 2012. godine je pripojena regionalnom uredu u Splitu – još jedna vijest obespravljenom puku Hrvatskog juga. Ovo nije samo omalovažavanje, ovo je provokacija.

Provokacija na provokaciju, obespravljeni se moraju organizirati i reći: Dosta! Nećete nas ugurati u „kapute“ koje krojite bez naše suglasnosti. Mi hoćemo biti jedna od regija sa središtem i sjedištem u Dubrovniku. Uvjete imamo, dobronamjernima ih ne treba navoditi.

Pozivamo Gradske vijećnike iz vladajuće koalicije da izađu iz „prozračnih tunela“ i s „visećih mostova“ siđu na zemlju. Zar ćete i dalje šutjeti? Vlast ste, ne budite poslušnici!“ – poručio je lokalnoj vlasti Ivo Gjaja.
 

Pročitajte još

ODLIČNE VIJESTI Lapadska škola dobila Snoezelen sobu za djecu s teškoćama u razvoju!

Dulist

Milan Mustać: ‘Dječji vrtići nisu niti će i jedno dijete ispisati zbog duga’

Dulist

Franković o ispisanom djetetu: Osuđujem takav način djelovanja Dubrovačkih vrtića

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija