Aktualno

Gjaja gradskoj vlasti: Zar ćete i dalje šutjeti?

Predsjednik IO ogranka HSLS-a Dubrovnik Ivo Gjaja uputio je priopćenje podom vijesti kako se dubrovačka ispostava HZZO-a pripaja regionalnom uredu u Splitu. Gjajino priopćenje donosimo u cijelosti:

– Dubrovačka ispostava Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje od 18. srpnja 2012. godine je pripojena regionalnom uredu u Splitu – još jedna vijest obespravljenom puku Hrvatskog juga. Ovo nije samo omalovažavanje, ovo je provokacija.

Provokacija na provokaciju, obespravljeni se moraju organizirati i reći: Dosta! Nećete nas ugurati u „kapute“ koje krojite bez naše suglasnosti. Mi hoćemo biti jedna od regija sa središtem i sjedištem u Dubrovniku. Uvjete imamo, dobronamjernima ih ne treba navoditi.

Pozivamo Gradske vijećnike iz vladajuće koalicije da izađu iz „prozračnih tunela“ i s „visećih mostova“ siđu na zemlju. Zar ćete i dalje šutjeti? Vlast ste, ne budite poslušnici!“ – poručio je lokalnoj vlasti Ivo Gjaja.
 

Pročitajte još

Državni inspektorat obavio više od 110 nadzora, najviše kazni ide pekarama!

Mia Njavro Banić

[FOTO/VIDEO] Operne dive poklonile Dubrovčanima predivnu glazbenu večer

Dulist

Riječki nadbiskup Mate Uzinić dobitnik priznanja Udruge za vjersku slobodu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija