Grad

GIMNAZIJA JE PONOSNA Tijana Stojanović, Andrea Marković i Nikoleta Paljetak odlične iz sva tri predmeta A razine mature

Odlične vijesti stižu iz Gimnazije Dubrovnik nakon rezultata mature te upisa na fakultete njihovih učenika. Ostvarili su odlične rezultate na ispitima državne mature unatoč dvije godine pandemije tijekom kojih su imali nastavu na daljinu.

-Šest učenika upisalo je medicinu, jedan učenik dentalnu medicinu u Zagrebu, više učenika FER i arhitekturu, učenici koji su izašli sva tri predmeta na A razinu i dobili ocjenu odličan iz sva tri predmeta su: Tijana Stojanović, Andrea Marković i Nikoleta Paljetak, Jan Miošić, Matea Brautović i Nika Lazo dva odlična i jedan vrlo dobar uspjeh također na A razini, učenik Ivo Mujo ostvario je izvrstan rezultat iz fizike koji iznosi 99,711 percentila, a učenica Nikoleta Paljetak isto tako izvrstan rezultat iz hrvatskog jezika od 99,763 percentila. 21 učenik ostvario je ocjenu odličan iz hrvatskog jezika, 9 učenika iz matematike, 8 učenika iz fizike, 42 učenika iz engleskog jezika, sve viša razina. Andrea Marković je učenica generacije jer pored odličnog rezultata na višoj razini iz tri glavna predmeta ostvarila je odličan uspjeh i iz fizike i upisala je FER u ZG. Čestitamo! Bravo! – napisali su ponosno iz Gimnazije Dubrovnik, a i mi se pridružujemo čestitkama ovim uspješnim mladim ljudima.

Pročitajte još

[Koristan savjet našeg sugradanina] Vozačka nekultura i neuvažavanje drugih sudionika u prometu

Dulist

Isplaćene subvencije za podstanarstvo, 250 tisuća kuna za 196 korisnika

Dulist

Franković: ‘Vjerujem da ćemo prve natječaje za električne autobuse raspisati za nekih pola godine’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija