Aktualno

GALA KONCERT Umjetnički pozdrav uoči zatvaranja Epidaurus Cavtat festivala!

Diego Moreno Main

Gala koncert zatvaranja Epidaurus Cavtat festivala, umjetnički pozdrav do idućeg ljeta i punoljetnosti ove manifestacije, održat će se, 17. rujna u Ljetnom kinu Cavtat s početkom u 20 sati.

Za kraj ovogodišnjeg glazbenog putovanja nastupit će Diego Lemmi Moreno, gitara, charango & vokal iz Argentine, Davide Ferrante, bubnjevi & udaraljke, Bruno Salicone, glasovir i programiranje,  Domenico Guastafierro, flauta, a svi dolaze iz Italije. Posebni gost večeri biti kontrabasist Frano Kakarigi, a zaplesat će i plesni par Argentinac Lucas Boock & Bianca Vrcan iz dance studija Rojo y Negro. Sve ovo zahvaljujući generalnim sponzorima – Atellior studio iz Zagreba, Turistička zajednica općine Konavle i Marina Cavtat resorts. ‘Crni pianino’ i Vinoteka Miva galerija vina gospara Tina Sentića osigurat će i završni tratamenat za sve sudionike ovog gala događaja – navode organizatori.

Ovim iznimnim programom zaključuje se ovogodišnji, 17. Epidaurus Cavtat festival pod palicom umjetničke i konceptualne direktorice, pijanistice Ivane Marije Vidović.

Banner 300x250 DU 1

– Epidaurus Cavtat festival mogao bi se nazvati malim carstvom svih umjetnosti objedinjenih u tri tjedna. Ona je simbiotska i ujedinjuje kvalitetu, inovaciju, dobre ljude, profesionalnost, ali i povezanost kako umjetnika tako i publike i mnogih lokalnih i hrvatskih entiteta, različitih kultura i nacija u cavtatskom, rajskom zagrljaju – istaknula je Vidović.

 

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist