Sport

FUTSAL Square teško stradao kod Uspinjače

MNK Square

U 16. kolu 1. HMNL malonogometaši dubrovačkog Squarea teško su stradali na gostovanju u Zagrebu. Izgubili su od Uspinjače s uvjerljivih 6:1, premda se nakon prvog dijela nisu tresle mreže.

Dubrovački sastav na megdan Uspinjači stigao je bez prvog vratara Primića te Cvjetkovića i Micevskog, ali i sa željom u dobar ishod meča. Prvo poluvrijeme proteklo je bez većih prilika, ali uz inicijativu domaćeg sastava.

Ipak, u drugom dijelu otvorilo se Uspinjači. Najprije je Vlak u 25. minuti pogodio za 1:0, a potom Grbić u 28. minuti dignuo na dva razlike. Za 3:0 zatim u 29. minuti pogađa Jurić, što je prisililo trenera Squarea Cvjetkovića da uvede igrača-vratar. Ni to nije puno pomoglo jer za 4:0 u 30. minuti pogađa još jednom Jurić, a tri minute kasnije na 5:0 zabija Halilović. Jurić potom u 36. minuti zabija svoj hattrick za 6:0, dok Rangotov u istoj minuti uspijeva tek smanjiti na konačnih 6:1.

Nakon nepotpunog 16. kola u vodstvu je Solin Veltins s 29 bodova, drugi je FC Nacional s 27, Murter treći s 26, a Square četvrti s 22 boda. Peti Alumnus s 22 i šesti Osijek Kelme s 20 bodova imaju utakmicu manje. Idućeg petka Square u Gospinom polju u 17. kolu dočekuje Murter.

Pročitajte još

ŠTO JE NJEMU 5 KILOMETARA!? Nevio Krešić neizostavni sudionik Du Motiona

Dulist

[FOTOGALERIJA] John Mieszczanski i Lauren Johnson iz SAD-a pobjednici dubrovačkog maratona

Dulist

PREKRASNI KADROVI NA STRADUNU Utrka dobre energije i pozitivnih trkača

Dulist