Sport

Frankovićev mlađi brat sinoć zaigrao za MNK Square

Frankovićev mlađi brat sinoć zaigrao za MNK Square

Ante Franković, najmlađi brat gradonačelnika Mata Frankovića, sinoć je zaigrao za MNK Sqaure. U iznimno uzbudljivoj utakmici naš malonogometni klub odnosi pobjedu 6:2 svladavši MNK Alumni iz Zagreba u osmini Kupa Hrvatske.Pod budnim okom trenera Antuna Bačića, MNK Square zaigrao je u sastavu Turuk, Đuraš, Cvjetković, Kuraja, Duvančić, Zrilić, Jurišić, Daničić Kačić, Noković, Perović, Steinwandter, Gassmann, Čengić, Franković, a u strijelce su se upisali Marko Kuraja, Facundo Gassmann, Matej Perović i Alen Turuk.

Mladi Franković stigao je u kolovozu u MNK Square iz drugoligaša Omble, gdje je igrao jednu sezonu u 2. HMNL-jug, zapisali su takda iz kluba. Osim futsala, najmlađi brat dubrovačkog gradonačelnika Mata Frankovića igra i nogomet za Croatiu iz Gabrila, a u svojoj karijeri nastupao je i za GOŠK Dubrovnik 1919. i SOŠK 1919.

– Ove godine sam odlučio napraviti korak više na poziv predsjednika Squarea. Nadam se da ću svojim igrama zadovoljiti te kako će ova sezona biti dobra za mene i klub. Vjerujem da ćemo ostvariti sve ciljeve, kazao je Ante Franković nakon što je potpisao za Square, prenosi klub na službenim stranicama.

Foto: MNK Square/DuList

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist