Grad

FRANKOVIĆ Sve polako dolazi na svoje mjesto. Tvrđava Imperijal vratila se u okrilje Grada

FRANKOVIĆ Sve polako dolazi na svoje mjesto. Tvrđava Imperijal vratila se u okrilje Grada

Tvrđava Imperijal na Srđu vratila se u okrilje Grada – napisao je na Facebooku gradonačelnik Mato Franković, nakon što je danas stigla vijest kako je u zemljišnim knjigama izbrisano koncesijsko pravo tvrtke Razvoj golf na tvrđavu.
-Sve polako dolazi na svoje mjesto. Korak po korak, vjerujući onom da je pero jače od bagera, moć prava jača od bilo koje sile, a istina uvijek na kraju pobjedi laž. Čast mi je biti na čelu gradske uprave koja posljednje četiri godine služi Gradu i njegovim građanima, a zašto su nas građani i izabrali. I ponovit ću ono što sam rekao i jučer: Svi će vjetrovi jednom utihnuti i sve će nevere morati pasti, a ovaj Grad će ostati tu iza nas. I sigurno će snivati u šaci našeg sveca. Poklonimo mu zato našu hrabrost, duboku posvećenost i ustrajnost u radu za opće dobro, nikad ne odustajući od onoga što je za Dubrovnik najbolje. Živio sveti Vlaho! – napisao je gradonačelnik.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović