Grad

FRANKOVIĆ Sve polako dolazi na svoje mjesto. Tvrđava Imperijal vratila se u okrilje Grada

Tvrđava Imperijal na Srđu vratila se u okrilje Grada – napisao je na Facebooku gradonačelnik Mato Franković, nakon što je danas stigla vijest kako je u zemljišnim knjigama izbrisano koncesijsko pravo tvrtke Razvoj golf na tvrđavu.
-Sve polako dolazi na svoje mjesto. Korak po korak, vjerujući onom da je pero jače od bagera, moć prava jača od bilo koje sile, a istina uvijek na kraju pobjedi laž. Čast mi je biti na čelu gradske uprave koja posljednje četiri godine služi Gradu i njegovim građanima, a zašto su nas građani i izabrali. I ponovit ću ono što sam rekao i jučer: Svi će vjetrovi jednom utihnuti i sve će nevere morati pasti, a ovaj Grad će ostati tu iza nas. I sigurno će snivati u šaci našeg sveca. Poklonimo mu zato našu hrabrost, duboku posvećenost i ustrajnost u radu za opće dobro, nikad ne odustajući od onoga što je za Dubrovnik najbolje. Živio sveti Vlaho! – napisao je gradonačelnik.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ ‘U novom azilu za životinje dobrodošle su sestre Sambrailo i svi koji žele volontirati’

Dulist

‘POTPUNO BESPLATNI’ Libertasu stigli novi niskopodni autobusi, uskoro će ih nabaviti još 23

Dulist

PREDANA DOKUMENTACIJA ZA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Pogledajte kako će izgledati azil za životinje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija