Sport

FOTO/VIDEO Prvaci su stigli doma! Spektakularan doček u Čilipima!

FOTO/VIDEO Prvaci su stigli doma! Spektakularan doček u Čilipima!

Europski prvaci stigli su doma! U 22.55 sati na Zračnu luku Čilipi sletio je zrakoplov Croatia Airlinesa na letu iz Zagreba u kojem su stigli vaterpolisti Juga s osvojenim četvrtim trofejem sezone. Dočekani su uz vatromet, bakljadu, pjesmu i veselje brojnih navijača i ljubitelja vaterpola!

Zračna luka Dubrovnik organizirala im je svečani doček, a čestitke im je uputila i predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović.

– Čestitam prvacima Europe, ali čestitam i na sva četiri osvojena trofeja ove godine. Vaterpolo nije baš tako mali sport. Kao nacija uvijek pratimo vaterpolo, veselimo se vašim uspjesima. Dečki, bilo je sjajno. U vrijeme kad hrvatskom narodu treba optimizam upravo ste vi ulili tu nadu da možemo biti najbolji. Hvala vam na tome. Čestitke i sretno – istaknula je predsjednica.

Trener Juga CO Vjeko Kobešćak zahvalio se svima koji su došli i navijali za njih.

-Ovo je veliki uspjeh ovog grada i ovog kluba, a najveća zasluga pripada igračima – rekao je kratko Kobešćak.

-Još uvijek nismo svjesni što smo napravili, ludi smo, ne znamo ništa! Hvala vam svima, osjećali smo vašu podršku, igrali smo za vas i svi ste u ovaj veliki naslov ugradili jedan djelić. Hvala vam svima i amo ovo proslavit – rekao je Marko Bijač.

Ostanite s nama i osjetite dio atmosfere s dočeka prvaka Europe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist