Sport

FOTO/VIDEO Gladijatori u akciji, Dubrovčani premoćni u Gospinom polju

FOTO/VIDEO Gladijatori u akciji, Dubrovčani premoćni u Gospinom polju

Po deseti put sinoć je u Gospinom polju održana “Noć Gladijatora”. U glavnoj borbi večeri Maro Perak pobijedio je na bodove Ukrajinca Yurija Gorbenka, a s rukama u zraku svoje borbe su završili i ostali borci dubrovačkog borilačkog kluba.

Luka Milidragović u kategoriji do 63 kilograma pobijedio je Ahmedina Pivića iz BiH, Orsat Stražičić slavio je u kategoriji do 75 kilograma protiv Ivana Matešića, Luka Vuličević u kategoriji do 78 kilograma bio je bolji od Srbina Dragana Dragojevića, a Mario Dabo u kategoriji do 75 kilograma ‘riješio’ je Srbina Igora Kantara.
Što se tiče profesionalnog segmenta, Darko Knego je u kategoriji preko 93 kilograma pobijedio Srbina Sašu Dajića, njegov brat Damir Knego u istoj kategoriji slavio je protiv Muhameda Mahmića iz BiH, Domagoj Obradović je u kategoriji do 90 kilograma pokazao bolju spremnost od Srbina Aleksandara Vurune, dok je Karlo Caput je u kategoriji do 70 kilograma prevladao u borbi s Velimirom Rašićem iz BiH.
Osim Dubrovčana u ring su još ušli Splićanin Teo Radnić (Pit Bull), te Petar Crmarić (Uragan). Radnić je pobijedio Aleksandera Boyka, dok je Crmarić ipak izgubio od Dmitrija Verbitskog.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr