DuList INSport

[FOTOGALERIJA] U ACI marini snimao se novi kalendar Barakuda

vaterpolo barakude kalendar snimanje aci dubrovnikDSC 3066

Snimanje novog kalendara Hrvatskog vaterpolskog saveza za 2025. godinu započelo je u ACI marini Opatija, te se nastavilo u u ACI marinama Split i Dubrovnik, javlja ACI.

Poznati modni fotograf Šime Eškinja zadužen je za snimanje, a osim ACI marine Opatija, vaterpolisti će preostale kadrove za kalendar snimiti i u ACI marinama Split i Dubrovnik. Ovaj kalendar, osim što slavi sportske uspjehe, stavlja u fokus ljepotu i važnost hrvatskih nautičkih destinacija, koje su postale sinonim za vrhunski doživljaj na Jadranu.

Banner 300x250 DU 1

– Posebnost kalendara je ta što će okupiti čak 18 vaterpolista – sve koji su tijekom ove godine sudjelovali na natjecanjima reprezentacije, odnosno europskom i svjetskom prvenstvu te Olimpijskim igrama. Kalendar za 2025. godinu svjetlo dana ugledat će krajem godine te će se moći naručiti putem HVS web shopa. Istaknula bih kako se svake godine traži primjerak više, stoga bih svim zainteresiranima savjetovala da na vrijeme osiguraju svoj primjerak ovog najpopularnijeg sportskog kalendara. Ove ćemo godine zato unijeti i jednu novost te vjernim navijačima omogućiti i prednarudžbu svog primjerka kalendara – izjavila je Ivana Janković, voditeljica marketinga i odnosa s javnošću Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Pročitajte još

ZNAMO TKO PJEVA Ipak ništa od Thomspona na Stradunu za Dan branitelja?

Dulist.hr

[FOTO] 111. OBLJETNICA Ekonomska i trgovačka škola proslavila svoj dan!

Dulist

Što vas čeka u drugom tjednu Good Food Festivala?

Dulist