Sport

FOTOGALERIJA Evo tko je bio najbolji na prvom Akvatlonu

FOTOGALERIJA Evo tko je bio najbolji na prvom Akvatlonu

Ovu nedjelju na plaži Mandrač na Babinom kuku počela je prva Dubrovnik Akvatlon liga.

Start je bio u 9 sati, a plivalo se 1000 metara (od ponte Mandrača do ponte Copacabane i nazad), zatim se s plivanja išlo odmah iz tranzicije na trčanje 5000 (uz more – Šetalištem Nika i Meda Pucića do Ulice Iva Dulčića te Ulicom Ivana pl. Zajca do Bokeljske ulice).

U muškoj konkurenciji najbolji je bio Luka Čupić, dok su na drugom i trećem mjestu završili Vitomir Milošević i Ivo Dadić. U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Jelena Tomašević, drugo mjesto Lidija Vukić, treće mjesto Nela Madeško.

Trčalo se uz obalu, staza je brza i dinamična te su dva su okreta bila uključena.

Ovo je prva multisport liga u Dubrovniku, a odvijat će se kroz cijelo ljeto i to na različitim lokacijama. Finale lige će biti ujedno i državno prvenstvo u Akvatlonu. Triatlon Klub Dubrovnik na ovaj način promovira multi sport kao rastuću globalnu atrakciju od koje koristi imaju kako lokalno stanovništvo, tako i gosti naše destinacije.

U najavi je i jedan triatlon u Dubrovniku koji će biti međunarodnog karaktera, atraktivan kako i priliči našem Gradu, čime se želi dokazati svima da Dubrovnik ima i mnogo sportskog potencijala.

Pročitajte još

DVOGODIŠNJI UGOVOR Dubrovkinja Kristina Prkačin potpisala s Podravkom

Dulist

FOTO Gotovo 100 tisuća eura dodijeljeno dubrovačkim sportskim klubovima

Dulist

TURNIR TENIS KLUBA DUBROVNIK Deranja, Smokvina i Vušić najuspješnije!

Dulist