DuList IN

FOTO/VIDEO Ovo je bio najslađi party godine!

FOTO/VIDEO Ovo je bio najslađi party godine!

Jedanaestu godinu ove se subote održao humanitarni Torta party u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika, a naravno s ukusnom tortom koju je izradila naša majstorica Dubravka Falkoni Matić sudjelovali su i vaši omiljeni portali DuList i Just Dubrovnik.

Iako je zbog lošeg vremena ovaj slatki party prebačen sa Straduna u Uvalu Lapad, interes građana nije izostao. Brojne ukusne slastice, njih više od 40, mogle su se kušati na ovoj zabavi, a sve s humanitarnim predznakom. Naime, prikupljena sredstva namijenjena su humanitarnoj akciji ‘Tko rano rani, ima šansu’ za kupovinu neurofeedback aparata i opremanje senzorne sobe za Polikliniku za zaštitu mentalnog zdravlja djece i projekt rane intervencije Opće bolnice Dubrovnik. Ukupno je prikupljeno 11 tisuća kuna!

Za dobru zabavu pobrinuli su se Plesni studio Lazareti, Trio Ad Libidum, Le Petit Festival, Mažoretke Župe dubrovačke te Linđovo blago. Nadamo se da ste se zasladili i zabavili, a usput učinili i dobro djelo.

Treba spomenuti i kako je ovogodišnji torta party imao eko notu. Naime, svjesna važnosti zaštite okoliša i održivog korištenja prirodnih resursa, Turistička zajednica grada Dubrovnika ove godine organizirala je ovaj party u ekološkom tonu: odbacivanjem korištenja plastičnih tanjura i pribora za jelo i zaokretom u smjeru ekološki prihvatljivih i biorazgradivih materijala.

 

 

Pročitajte još

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo

DEFINITIVNO FAVORIT! Baby Lasagna skočio na eurovizijskim kladionicama

Dulist

SEVE U DUBROVNIKU ‘Ljubav se ljubavlju vraća’

Dulist