Kultura

[FOTO/VIDEO] Maškarani koncert Orkestra i gostiju

Brojna i vesela publika, maškarani orkestar i njegovi gosti sinoć su ispunili Kazalište Marina Držića okupivši se na Maškaranom koncertu. Riječ je koncertu organiziranom u suradnji Dubrovačkog simfonijskog orkestra, Kazališta Marina Držića, Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Maškaranim orkestrom ravnao je maestro Ivan Hut, dok su orkestru na pozornici pridružili trubač Džemal Cakić te vokalisti Maja Grgić i Sebastijan Vukosavić. Publika je imala priliku uživati u djelima Brahmsa, Hačaturjana, Šostakoviča, ali i brojnim popularnim djelima kao što u New York New York i Volare za koje je aranžmane priredio Damir Butigan, kao i u djelima Đela Jusića. Za kraj, Maja Grgić i Sebastijan Vukosavić izveli su duet Pometa i Petrunjele „Život je lijep“ kao i „Maškare ča mogu maškare“ i dodatno razveselili i oduševili publiku. Nakon koncerta, na taraci ispred kazališta održan je maškarani party uz živu muziku.

Pročitajte još

U KONAVLIMA Gostujuća izložba Arheološkog muzeja Zadar ‘Nin i novac’

Dulist

U LAZARETIMA Predavanje ‘Školovanje žena u Dubrovniku od 1876. do 1920. godine’

Dulist

PROSVJED ZA VEĆI KOEFICIJENT Dubrovački slobodni umjetnici dali podršku kolegama u Zagrebu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija