Sport

FOTO/VIDEO Iza nas je 14. Dančarski plivački maraton, evo tko je sve slavio

Iza nas je 14. Dančarski memorijalni plivački maraton. Tonka Buškovic i Patrik Kolak pobjednici su utrke na 1700 metara. Patrik je slavio rezultatom, a iza sebe je ostavio Hrvoja Zvona, dok je na trećem mjestu bio Ivan Vukojević. Druga najbrža, iza Tonke, bila je Rafaela Škrabo, a treće mjesto Anđela Talić.

Pobjednik Cro Cup utrke na Dančama na pet kilometara je Grgo Mujan. Drugi je bio Domagoj Boroša, a treći Pavao Margetić. Kod žena najbrža je bila Antonia Buličić,zatim Karla Šitić te Angela Vrdoljak.

U utrci na 5 tisuća metara najbrže vrijeme imao je Ivan Boban, Ivan Gjurašić te Robert Šimić.

U dječjoj utrci najbrža je bila Gabriela Škrabo, drugi je bio Ivo Dimnić, a treći Nik Brajković.

Plivački maraton pokrenut je kako bi se zadržala uspomena na pok. gospara Đura Kolića, Dančara i uglednog sugrađanina, i njegov legendarni plivački svakodnevni đir po uvali Danče, ali i na sve druge Dančare kroz povijest koji su živjeli za dolazak na našu plažu snova gdje su plivajući održavali svoju vitalnost i radovali se svakome trenutku u moru i blizu njega.

Foto: Zvonimir Pandža

Uskoro opširnije…

Pročitajte još

Koprivica novi/stari predsjednik, Maslać dopredsjednik KK Dubrovnik

Dulist

ŠVICARCI, PORTUGALCI, AUSTRIJANCI, HRVATI… Interes za Arenu Lapad iznenadio gradonačelnika!

Dulist

Pridružite se obilježavanju Europskog tjedna sporta

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija