Aktualno

FOTO/VIDEO Davor Novevski predstavio svoj prvi roman ‘Teorija sjene’

Književnik Davor Novevski u petak je u Beach baru Cool u Cavtatu predstavio svoj dugoočekivan i prvi roman ‘Teorija sjene’.

Kako je i sam Novevski najavio, bila je ovo ‘mješavina glazbenog koncerta, neformalnog druženja uz hranu i piće s ponešto priče o novoj knjizi’.

Cijeli program vodio je Ivica Puljić dok je ulomke iz romana čitala Nikolina Butijer. Za glazbeni dio bio je zadužen pjevač i gitarist Arman Morankić.

Podsjetimo, ovaj cavtatski književnik za svoj je roman u veljači ove godine pokrenuo kampanju grupnog financiranja.
‘Teorija sjene’ kriminalistički je roman s elementima psihološkog trilera čija je radnja većim dijelom smještena u Dubrovnik i okolna mjesta. Na dvjestotinjak stranica ‘Teorija sjene’ govori o stvarnom putovanju dvoje likova, ali i metaforičkom putovanju prema spokoju i iskupljenju usput secirajući život i međuljudske odnose u Gradu kroz zanimljive situacije u koje glavni likovi upadaju i ljude koje na svom putu susreću.

Pročitajte još

Srijedom se čita DuList!

Dulist

NAUTIČKA PATROLA 2021. ACI Marini Dubrovnik priznanje ‘Zlatni vez gastronomije’

Dulist

‘ORSULA 1944.-2021.’ Lasić: ‘Ovo je strašna tragedija. Ovo je početak katarze hrvatskog naroda’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija