DuList IN

FOTO Tko se zabavljao na Alumni Reunion Partyju?

FOTO Tko se zabavljao na Alumni Reunion Partyju?

Bivši studenti Sveučilišta u Dubrovniku okupili su se u subotu navečer na Alumni Reunion Partyju u organizaciji UNIDU Alumni kluba.

Sve ih je pozdravila predsjednica kluba, nastavnica na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju doc. dr. sc. Meri Šuman Tolić koja je istaknula kako je ovo okupljanje zamišljeno kao ležerno druženje bivših kolega, prijatelja, ali i kako bi se stvorila prilika za nova poznanstva i kontakte pod zajedničkim nazivnikom Sveučilišta u Dubrovniku.

Uz Šuman Tolić bivše studente pozdravio je i rektor Sveučilišta u Dubrovniku prof. dr. sc. Nikša Burum koji im je dao i savjet
-Kad bih u svojoj tvrtki imao dosta tehničkih problema uvijek sam zvao svoje kolege s kojima sam ostao u kontaktu dok sam studirao i veliku većinu problema, a usudio bih se reći i da su sve moje probleme riješili oni ili su me povezali s ljudima koje su poznavali. Jako je važno da se ljudi koji su zajedno studirali nastave družiti jer izmjena iskustva i povezanost u poslu su presudni. Važno je i za Sveučilište i za vas da pronosite svojim radom i kvalitetom ime sveučilišta kojeg ste završili – rekao im je Burum.

Tko se družio na Alumni Reunion Partyju pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pročitajte još

Severina prije nastupa u Revelinu objavila video s aerodroma: ‘Ovaj čovjek me stalno prati’

Dulist

[ŽUPSKI PJAT] ‘Priče iz Mlina’ Vedrana Mezeija u mističnoj atmosferi stare mlinice obitelji Duper

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist