DuList IN

FOTO Stefanovski i Tadić otvorili još jedne ‘Zvijezde pod zvijezdama’

FOTO Stefanovski i Tadić otvorili još jedne 'Zvijezde pod zvijezdama'

Vlatko Stefanovski, jedan od najvećih gitarističkih virtuoza s ovih prostora i Miroslav Tadić, koji je i ‘Guitar Player Magazine’ uvrstio među 30 najboljih svjetskih gitarista, sinoćnjim nastupom u Vala beach klubu Hotela Dubrovnik Palace otvorili su trinaestu koncertnu sezonu ‘Zvijezda pod zvijezdama’.

Riječ je o koncertnom programu vodećih regionalnih i hrvatskih glazbenika koji će se održavati tijekom srpnja i kolovoza na prekrasnim morskim lokacijama dubrovačkih hotela Dubrovnik Palace i Grand Ville Argentina.

Dva gitarska virtuoza, čija suradnja traje već dvadeset godina predstavili su svoju jedinstvenu kombinaciju flamenca, bluesa i jazza koju izvode nevjerojatnom preciznošću, elegancijom i maštovitošću. Izvođači bogate, mistične i duboko emocionalne makedonske glazbe, ali vješto kombinirajući ethno jazz, instrumentalni rock, jazz fusion i blues, Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić priredili su svečanost istinskog glazbenog užitka u Vala Beach klubu.

Tradicionalne makedonske pjesme definirale su glazbenu poveznicu njihove dugogodišnje suradnje na brojnim projektima uključujući i četiri sjajna albuma (Kruševo; Live in Belgrade; Treta majka; Live in Zagreb). Zajedno su svirali s Londonskim simfonijskim orkestrom, makedonskim, bečkim te filharmonijskim orkestrom Monte Carla. Dubrovačka publika i gosti iz inozemstva sinoć su imali priliku uživati u mističnoj glazbi gitarskih virtuoza koja je posebno došla do izražaja u jedinstvenom ambijentu uz more pod zvijezdama.
Sljedeći koncert održat će se 20. srpnja u Hotelu Dubrovnik Palace, a nastupaju Songkillers & The Bastardz.

Pročitajte još

U TEATRU Večer mjuzikla s Ines Tričković

Dulist

EKSKLUZIVNO ZA DULIST Ana Rucner će opet pozdraviti ljeto na Srđu, najavljuje najbolji koncert!

Maria Prkut

NAKON OBJAVE SNIMLJENE EMISIJE NA HTV-U MATIJA VUICA PORUČILA KOMENTATORIMA Samo pišite ljudi, ako vas to veseli, a moja tuga je moj štit!

Dulist