U hotelu Dubrovnik Palace večeras se održava donatorska gala večera povodom vinske manifestacije FestiWine, a nekoliko sati pred početak održano je i prigodno druženje s novinarima.
Podsjećamo, u Dubrovniku je u tijeku vinska setemana povodom Dubrovnik FestiWine festivala. Nakon jučerašnjeg izbora za najbolje vino koje se ‘ljubi’ sa stonskim kamenicma danas je na rasporedu festivala gala večera.
U okviru ovog vinskog gourmet spektakla, Dubrovčani i gosti pozvani su uživati u vinskim perjanicama vinogorja Komarna. Svojim vrhunskim vinima predstavit će se vinarije: Rizman, Saints Hills, Terra Madre i Volarević, uz pomno kreirane delicije u režiji uglednog chefa restorana Draga di Lovrana, Zdravka Tomšića i chefa domaćina iz Jadranskih luksuznih hotela, Petra Obada.
Chefovima Tomšiću i Obadu asistirat će mlade kulinarske nade, Vinko Cvitanović i Luka Matić, talenti- osvajači prošlogodišnje stipendije “Dubrovnik FestiWine Challenge”
Cijena ulaznice za ovu gala večeru je 100 kuna a od organizatora saznajemo da je ovaj put u potpunosti rasprodana.
– Cjelokupni prihod namijenjen daljnjoj izobrazbi i edukaciji mladih talenata u gastronomiji i somelijerstvu Dubrovačko – neretvanske županije – poručila je organizatorica Željana Udovičić.
U fotogaleriji pogledajte koje delicije su pripremili za ovu večeru renomirani chefovi.