Kultura

[FOTO] ‘Sniženja i popusti’ izložba su aktualnog trenutka, a možete ih pogledati u Galeriji Otok

Josipa Vlašić, Karja Tolja, Luce Đuraš, Marijan Fragić, Marta Baće, Mirica Dubčić, Miroslav Stamatović, Mišo Baričević, Nino Dubčić, Robert Kralj, Silvija Sikavica i Valter Kožul ove su subote predstavili svoje radove u sklopu izložbe zanimljive i itekako aktualne teme, nazvane ‘Sniženja i popusti‘.

Izložbu je Dubrovačka udruga likovnih umjetnika realizirala u suradnji s Art radionicom Lazareti, a brojne okupljene pozdravili su povjesničar umjetnosti Ivan Viđen, Valter Kožul iz DULU te Srđana Cvijetić, voditeljica ARL.

Čak sedamanaest radova dotiče se teme trgovačkih lanaca, trgovine i konzumerizma koji se utkao u sve nas, a koji je posebno izražen tijekom predblagdanskog razdoblja. Ovo je peta izložba DULU u 2022. godini, a radovi koji su se večeras mogli razgledati formata su 100×80 cm. Nastali su upravo tijekom ove godine.

Foto: Josipa Vlašić 

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Bogati program za osamnaestu Noć muzeja u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik

Dulist

Od tombole do predavanja – kako je protekla konavoska Noć muzeja?

Dulist

[FOTOGALERIJA] Vesela Noć muzeja!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija