DuList IN

(FOTO) Slavni Peter MacNicol u šetnji gradom

(FOTO) Slavni Peter MacNicol u šetnji gradom

Slavni američki glumac Peter MacNicol, poznat po ulogama u serijama “Ally McBeal” i “Zakon brojeva”, ali i u filmu “Sofijin izbor”, opušta se u Dubrovniku, a jutros ga je u povijesnoj jezgri fotografirala naša čitateljica Marija Bošković.

MacNicol, koji je se na odmoru nalazi u pratnji svoje supruge Marthe Sue, svjetsku slavu stekao je ulogom ekscentričnog odvjetnika Johna Cage u kultnoj seriji “Ally McBeal”, a zapažene uloge ostvario je u serijama “Zakon brojeva”, “24”, “Bostonsko pravo” i “Chicago Hope”.

58-godišnja hollywoodska zvijezda snimio je i nekoliko zapaženih filmova, među kojima je najpoznatiji “Sofijin izbor” s Meryl Streep i Kevinom Klineom, zatim “Mr. Bean: Film potpune katastrofe” te “Istjerivači duhova 2”.

Koliko se MacNicol na svom odmoru osjeća opušteno govori i činjenica da tijekom šetnje gradom nije nosio tamne naočale ili pokrivalo za glavu, kao mnoge 'razvikanije' hollwoodske zvijezde, koje tako žele pobjeći od javnosti, već je mirno uživao u šetnji povijesnom jezgrom u društvu supruge.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist