Sport

[FOTO] PRVA MUŠKA LIGA Košarkaši Dubrovnika u napetoj utakmici svladali Zagreb!

[FOTO] PRVA MUŠKA LIGA Košarkaši Dubrovnika u napetoj utakmici svladali Zagreb!

Košarkaši Dubrovnika upisali su 13. prvenstvenu pobjedu u Prvoj muškoj ligi! Ovaj put u Gospinom polju, protiv KK Zagreb, rezultatom 76:62 (13:12, 20:18, 23:11, 20:21).

– Iako smo u prvoj četvrtini držali vodstvo, u jednom trenutku i na +7, Zagrepčani su, kako se i očekivalo, bili tvrd orah. Na kraju tek pola koša prednosti nakon prvih 10 minuta. U drugoj četvrtini nastavak šahovske partije 14. kola. I jedna i druga momčad dobro reagiraju u obrani, u napadu nešto slabija realizacija. U svlačionice se otišlo s tricom prednosti za Dubrovnik (33:30). Uz manje poteškoće na samom početku, Dubrovčani utakmicu prelamaju u trećoj četvrtini. Puno više sigurnosti u napadu. Uz velemajstorije Filipa Vujičića, ali i cijele momčadi, rezultat odlazi na velikih +17. Treći period zaključuju s +15. Lakše se disalo uoči četvrte četvrtine, u kojoj mirno privodimo susret kraju, navode iz KK Dubrovnik nakon utakmice.

U idućem kolu momčad KK Dubrovnik gostuje kod Omiša, a ovom pobjedom i dalje uvjerljivo drži mjesto na vrhu s omjerom 13-1. Djelić atmosfere pogledajte u fotogaleriji!

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist