Sport

FOTO/POVIJESNI USPJEH Rukometaši Dubrovnika izborili ulazak u Premijer ligu

FOTO/POVIJESNI USPJEH Rukometaši Dubrovnika izborili ulazak u Premijer ligu

Pobjedom protiv rukometnog kluba ‘Split’ rukometaši RKHM Dubrovnik ove su srijede izborili povijesni uspjeh – ulazak u Premijer ligu.

Dubrovački rukometaši u utakmicu su ušli smireno te zabili prvi gol već u drugoj minuti. Tempo s prednosti od dva do tri gola držali su u prvoj polovici prvog poluvremena i tada se nešto prelomilo. Momci su dali ono ‘nešto više’ i do kraja prvog poluvremena njihova prednost porasla je na visokih osam pogodaka razlike. Vrhunske obrane i žestoki napadi bili su ključ uspjeha i mladi rukometaši svoj pobjednički tempo zadržali su do kraja utakmice te pobijedili s visokih 10 golova razlike i rezultatom 33:22.

Povijesni je to uspjeh jer su po prvi puta dubrovački rukometaši izborili dugo traženi ulazak u prvu ligu. Dva kola prije kraja sezone momci RKHM Dubrovnika slavili su svoju pobjedu.

-Čestitam cijeloj momčadi, navijačima i cijelom timu. Ovo je povijesni uspjeh. Imali smo jednu snažnu igru, odlične pojedince. Split jednostavno nije mogao pratiti našu igru – poručio je trener Silvijo Ivandija.

-Ovo sam čekao cijeli život i napokon sam to i dočekao. Dubrovnik je napokon u prvoj ligi Hrvatske. Veliki je ovo uspjeh i ne mogu vam opisati kakav je osjećaj sada kada je Dubrovnik u samom vrhu rukometa – poručio je potpredsjednik kluba Ivo Dragić.

DuList momčadi RKHM Dubrovnik čestita od srca na ostvarenom uspjehu. Bravo momci!

 

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist