Sport

FOTO Pobjednici Vatrogasci i Zračna luka Dubrovnik!

FOTO Pobjednici Vatrogasci i Zračna luka Dubrovnik!

U sportskoj dvorani Gospino polje odigrala se večeras završnica Prvenstva turističkih djelatnika u turniru Dubrovačko-neretvanske županije, a prvaci muškog turnira su Vatrogasci, dok su ženskog – Zračna luka Dubrovnik.

U finalnom ogledu kontra Valamara na krilima Mata Šimunovića ostvarili su pobjedu (4:1), a inače – Vatrogasci su ove godine po prvi put odlučili sudjelovati. Njihov debitantski nastup završio je na najbolji mogući način – osvajanjem prvog mjesta. Prvo su bili pobjednici skupine B, potom u četvrtfinalu svladali Rixos 5:4, a potom u polufinalu Du doc's 5:1.

Prvi susret za treće mjesto u muškoj konkurenciji, kojeg je osvojila momčad Du doc's, obilježen je s čak sedam pogodaka. 'Doktori' su poveli 2:0, Županija je stigla na 3:2, a novi preokret dogodio se svega 15 sekundi prije kraja utakmice kada je Manestar pogodio za konačnih 4:3.
U ženskoj konkurenciji brončano odličje pripalo je Gulliver travelu koji je na krilima Petre Sambrailo došao do pobjede 3:2 nad Dubrovačko – neretvanskoj županiji.

U ženskom finalu također nije bilo neizvjesnosti. Zračna luka Dubrovnik obranila je naslov od prošle godine – drugi put uzastopno osvojila Prvenstvo! Sve je bilo rješeno u prvih pet minuta susreta kada su pogocima Đurović, Vrkljan i Deranje prvaci otišli na nedostižnih 3:0.

Pročitajte još

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist