DuList IN

FOTO/NOVA POSTAJA Radio Jug krenuo s emitiranjem na 96, 9 MHz

FOTO/NOVA POSTAJA Radio Jug krenuo s emitiranjem na 96, 9 MHz

U zgradi centra Mercante ovog je ponedjeljka otvorena nova radijska postaja naziva ‘Radio Jug’, opisana kao moderan, kreativan i tradicijski orijentiran gradski radio.

– Radio je prvenstveno gradski radio, tradicionalno i glazbeno orijentiran na kojem će svirati isključivo hrvatska glazba. Nadam se da ćemo se prikazati u što boljem svjetlu. Proizvodnja sadržaja je isključivo lokalna s iznimkom nacionalnih vijesti. Imamo jedan odličan spoj mladosti i iskustva te su nam planovi samo programski rasti – rekao je Srđan Miličević, direktor i glavni urednik Radija Jug.

Otvaranju same radio postaje prisustvovali su uzvanici među kojima se ističu gradonačelnik Mato Franković, predsjednik DUSTRA-e Željko Raguž te članovi benda Silente.

– Želja nam je bila krenuti baš u duhu Dubrovnika. Kada tražite u Gradu nešto što svih asocira na njega to su onda Trubaduri pa smo tako u emitiranje krenuli s uvijek popularnim pjesmama naših Dubrovačkih Trubadura. Radio Jug će biti u potpunosti domaća glazba i domaća čeljad – poručio je poznati voditelj Ivica Puljić.

Kako je izgledalo otvaranje nove radijske postaje pogledajte u našoj fotogaleriji, a novu radio postaju poslušajte na 96,9 MHzMh

 

 

 

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist