Sport

[FOTO] LIGA PRVAKA Jugaši popustili pred Grcima

Jugaši su danas u Gružu dočekali grčki Olympiacos bitno oslabljeni za utakmicu 4. kola LEN Lige prvaka. Bila je to borba za drugo mjesto u skupini B i nastavak nadmetanja u Ligi.

S rezultatom 15:5 Grci su pobijedili te idu u drugi krug. Čeka ih utakmica protiv PRO Recca.

Grčki gosti došli su u nezgodnom trenutku. Naime, Jugašima nedostaju Hannes Daube i Bogdan Djerkovic koji su sa svojim reprezentacijama, američkom i kanadskom. A Hrvoje Zvono i Ivuša Burđelez bili su dvojbeni do zadnjeg trena zbog povišene temperature.

U prvom susretu između ove dvije momčadi koji se odigrao u Pireju 26. rujna, Jugaši su odigrali izjednačeno 12:12. Međutim, odlučujući trenutak za pobjednika došao je nakon izvođenja peteraca, gdje su protivnici bili uspješniji i slavili rezultatom 16:15.

– Totalno su nas izdominirali u svakom segmentu. Dobar dio utakmice nismo se držali osnovnog dogovora koji smo pripremali ovih dana. Mislim, da s obzirom na njihovu kvalitetu, nije trebalo ovako završiti, da smo pružili malo više krvi i odlučnosti, ali nema se što dodati sada – rekao je nakon utakmice Maro Joković.

Foto: Ivan Pozniak

Pročitajte još

HRVATSKA A LIGA Izvrstan početak za tim Dubrovnik!

Dulist

Tucak objavio širi popis za EP 2024.

Dulist

DVIJE MEDALJE ZA IGRAČA BK DUBROVNIK ‘Ni Olimpijske igre mu nisu više tako daleko’

Dulist